28 Mart 2017 Salı

Evlenecek Çiftlerin Yapması Gereken 11 Organizasyon

Hayalimizdeki en mutlu olduğumuz anlardan bir tanesidir düğün.Sevdiklerimizle bu mutlu günümüzde hep beraber doyasıya eğlenmek isteriz.

2017 düğün organizasyonu için ne yapmalıyız?

1.MEKAN:Düğünü yapacağımız mekan oldukça önemlidir.Nezih,sakin,temiz güzel bir mekan en iyi hizmetin sunulduğu bir yer ve ekonomik anlamda da aileleri zor durumda bırakmadan hesaplı bir mekan en güzelidir.

2.GELİNLİK:Her genç kızın hayalidir bu mutlu gününde en güzel prenses olmak.Çünkü dikkatler gelinlerin üzerinedir ve gelinlikde bu açıdan önemlidir.Tercih edeceğimiz gelinlikde araştırıp bu işin uzmanı gelinlikcilerden temin etmek gerekir.Çünkü hayatında bir defaya mahsus olacak bu gelinlik için genç kızlarımız herşeyin dört dörtlük olmasını ister.

3.FOTOĞRAF:Düğün fotoğrafçımızda bu mutlu günümüzde herzaman bakıp o anı hatırlamamız adına önemlidir.Bu anlamda profesyonel bir fotoğrafçı ile anlaşıp her anın en güzelini yakalayıp fotoğrafımızı çekmesi bizi mutlu eder çünkü ilerleyen zamanlarda tekrar tekrar bu fotoğraflara bakıp birbirimizi mutlu edeceğiz.

4.DAVETİYE:Düğün davetiyeside güzel olmalıdır.Sevdiğimiz eş,dost,akraba,arkadaş kim düğünümüze davet etmeliyiz.Bu anlamda düğün davetiyesi gerçekten önemlidir.Çünkü gelin ve damat bu mutlu gününde sevdiklerinin yanında olmasından mutluluk duyar.Davetiye firmalarından bu işi daha önce profesyonelce yapmış kişilerden hizmet almalıyız.Harf hatası bile o davetiyeyi anlamsız kılabilir.Araştırıp en güzelini bulmalıyız.

5.ÇEYİZ:Tabikide düğün çeyizsiz olmaz.Kızlarımız bu mutlu günlerinde en güzel çeyizi hazırlayıp sevdikleri ile paylaşır.Çeyizde bir düğünün vazgeçilmezidir.

6.SAÇ MAKYAJ:Düğünlerde gelin ve damat üzerine dikkati çeker.En uzman kuaförlerden saç ve makyajımızı yaptırmalıyız.Gelin başı ve makyajı bu anlamda önemlidir.Çok abartıya kaçmadan gayet sade ve doğal makyaj ençok tercih edilendir.Çünkü doğallık herzaman güzeldir.Gelinlerimiz gelin başınıda bayan kuaförü ile anlaşıp istediği şekilde yaptırmalıdır.2017 yılında gelin saç modellerinde dalgalı saçlar ön plana çıkıyor.Damat adaylarımızın da kuaförleri ile anlaşıp damat traşını ve saçını yakışıklı birşekilde yaptırmalılar.

7.NİKAH ŞEKERİ:Nikah şekeride nikah esnasında gelenlere ikram amaçlı dağıtılan güzel bir hediyedir.Bunun içinde bu işi yapan firmalar ile anlaşıp kaç adet istiyorsak en güzelini seçip almalıyız.

8.GELİN ARABASI:Gelin arabasıda bu mutlu günün unutulmazıdır.Lüks bir otomobil ve en güzel göz alıcı süsleme oldukça önemlidir.Çünkü dikkatler gelin arabası üzerine de olacaktır.Bu açıdan tanıdığınız profesyonel bir çiçekçinizle anlaşıp en güzelini süslettirmenizdir.

9.DAMATLIK:Damat adaylarımızın da bu mutlu günlerinde en yakışıklı erkek olmak çok önemlidir.En güzel damatlık,şık bir ayakkabı güzel bir kravat ve gömlek damatlarımızın vazgeçilmezidir.Ömrümüzde bir kere damat olacağımız için herşeyin mükemmel olması bizi mutlu eder.Marka firmalarla anlaşıp en güzelini seçip almalıyız.

10.MÜZİK :Düğünde müzikde önemlidir kimi aileler eğlenip dans etmek ister.Kimi aileler de ilahili düğün tercih eder.Bu anlamda eğlenmek isteyenler irem dericinin kalbimin teksahibine şarkısı oldukça güzeldir,Selami Şahin alıştım birtanem şarkısı da güzel bir dans müziğidir.Bu anlamda canlı müzik istiyorsak bir firmadan talep edip en güzel şarkıları seçmeliyiz.

11.BALAYI:Evet düğünümüzü yaptık artık bu mutlu günü eşimizle birlikte en güzel bir mekanda kutlamak isteriz.Düğün yorgunluğunu atıp mutluluğa yol açmalıyız.Bunun içinde dilerseniz beş yıldızlı bir otelde bir hafta tatil seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Bizde gelinlikvedamatlik.blogspot.com ailesi olarak evlenmek isteyen çiftlere mutluluklar diler en güzel günleri geçirmelerinden kıvanç duyarız.




23 Mart 2017 Perşembe

2017 Gelin Arabası Süsleme

2017 yılında sizde sevdiklerinizle bu mutlu gününüzde herşeyin mükemmel olmasını istiyorsunuz bunlardan bir taneside gelin arabası süslemeleri dir .